Programma & inschrijving

Het middagprogramma 14.00 uur tot 16.00 uur (leeftijd 4 tot 8 jaar)

Er wordt een muzikale meezing show gegeven door de Pieten en Sinterklaas. Maar ook dansen, leuke interactieve spelletjes & raadsels en veel meer. Natuurlijk mogen er alle soorten vragen worden gesteld aan Sinterklaas. Wil(len) uw kind(eren) een dansje doen een liedje zingen of goocheltrucje doen voor Sint en zijn Pieten laat het weten, dan krijgt uw zoon of dochter een podium om het te doen! Met een leuk presentje als dank! Vergeet dit jaar de kleurplaten wedstrijd niet, Sinterklaas en zijn Pieten zien graag een volle wand. De kleurplaten staan op deze site of in het Sinterklaasboekje.

Het avondprogramma is van 19.00 uur tot 21.00 uur (leeftijd van 8 tot 12 jaar)

Een ouderwets gezellige spelletjes/Disco avond met een hoop gekkigheid en gestoorde Pieten & Sinterklaas! De winnaar van elke spelronde mag een leuke prijs uitzoeken! Mocht je het leuk vinden om op het podium een dans of een zang act te doen, laat het weten. Inschrijven voor de playback/dansshow kan via de contactpagina en het Sinterklaas boekje. Elk optreden wordt beloond met een leuk cadeautje!

Sinterklaas bij Peutergymnastiek (leeftijd 0 tot 4 jaar)

Sinterklaas bij de Peutergymnastiek is in de DOSC gymzaal op ( nog niet bekend)  november 2019. Samen met papa en/of mama op Sinterklaas liedjes gymmen en een mooi cadeautje van Sint & Piet.

Let op: inschrijven kan tot 15 november 2019