Intocht

Beste ouders/verzorgers,

Met grote vreugde mogen wij u weer melden, dat zaterdag 23 november 2019 rond 12.30 uur, Sinterklaas met al zijn Pieten weer in Den Dolder aan zullen komen . De Burgervader, zal de Sint & zijn Pieten weer van harte welkom heten in samenwerking met muziek vereniging Dr. Engelhard. Ook dit jaar zal er weer van alles aan hand zijn op het pleintje voor de aankomst van Sinterklaas. “Is het Sinterklaas nu wel of toch niet, die daar aankomt”

Ondanks de werkzaamheden zal de aankomst gewoon op het bekende pleintje plaatsvinden. De Gemeente Zeist treft hiervoor de nodige voorzieningen. Sinterklaas en zijn Pieten hebben voor grotere uitdagingen gestaan, maar willen u wel op attenderen dat door de werkzaamheden de ondergrond ongelijk zal zijn. Dus kijkt u uit voor kuiltjes en losse stenen.

Na ontvangst volgt er een mooie intocht door het dorp, met hopelijk weer een lange stoet! Waarna er weer een gezellige middag & avond voor de jeugd van Den Dolder, Bosch & Duin en D.O.S.C volgt.

Route optocht,

Dolderseweg –  paduaweg – Marterlaan – Hezer-Enhgweg – Tolhuislaan – fietstunnel- Paduaweg-  schr v/d Kolklaan – Willem Arntzlaan – Dr. J.C. Boswijklaan – Dr. v/d Hoevenlaan –  Meester Willemselaan – mevr. Inden-Reisslaan- Dolderseweg eindpunt De Kameel.

Puzzeltocht door het Dorp,

Sinterklaas en zijn pieten hebben dit jaar een leuke puzzeltocht! Bij verschillende winkeliers zijn 11 letters opgehangen. Heb je deze allemaal hebt gevonden, kan je een woord maken ! Vul het woord in op de speciale pagina in het Sinterklaas boekje en lever in bij de bekende adressen. Uw kind maakt kans op een leuke prijs!

Ook staat er een pot met Pepernoten in de etalage van Blossom! Raad hoeveel er in zitten en win een leuke prijs!

Vriendelijke groet,
De Sinterklaascommissie