Intocht

Lieve Kinderen ouders en verzorgers,

Al enkele maanden houden we allemaal anderhalve meter afstand, hoesten en niezen wij in onze elleboog, wassen wij onze handen heel vaak met water en zeep en proberen wij niet met te veel mensen bij elkaar te komen. Sinterklaas en al mijn pieten houden zich natuurlijk ook aan deze regels. Dit jaar ben ik heel stilletjes vanuit Spanje met een volle pakjes boot 12 naar Nederland gekomen.

Natuurlijk kom ik ook weer naar Den Dolder! Al het zal net wat anders zijn dan normaal. Door alle corona regels vindt de Sinterklaas en al zijn Pieten het niet verstandig een ontvangst te laten plaatsvinden met de burgemeester. Om daarna  een intocht door Den Dolder te houden, en een groot feest te geven in “De Kameel”

Maar natuurlijk gaan we gewoon gezellig Sinterklaas vieren zoals altijd. We zullen dan ook weer jullie schoentje komen vullen en natuurlijk gaan we mijn verjaardag groots vieren.

Graag ziet Sinterklaas natuurlijk weer mooie tekeningen en/of kleurplaten van jullie! En zal jullie dan ook belonen met iets moois in je schoen!

Op de site en op facebook spreken Piet in ik jullie graag nog even toe.

Wellicht zien jullie mij nog, samen met mijn paard en pieten, op jullie dak voorbijkomen. Ondanks Corona kom ik jullie graag cadeautjes brengen.” Maar wel op afstand, en al zal je ons niet zien, reken maar dat we er zijn!!

Pepernotengroet,
Sint en Piet